Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Паломництво
УПЦ-КП
Церква.info: Офіційний веб-сайт УПЦ Київського Патріархату
Архів записів
Рекомендуємо


cerkva-snt.at.ua
bogoslov.cv.ua
Храм Усіх Українських Святих і Львівське молодіжне православне братство
          Храм Сваятого Архистратига Михаїла села Якимівка
          Православний духовний центр Агнець  Cвято Феодорівський чоловічий монастир Свято-Духівський храм УПЦ КП м. Дніпропетровськ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
 12 червня в нашому храмі була звершена святкова літургія в честь Св. Трійці (П'ятидесятниця - Зелені Свята). В цей день на богослужіння прийшли люди які , як і апостоли зібрались, щоб прийняти благодать Духа Святого. Прийняти у серце теплоту та відчути животворчу дію його. На вшанування Святої Трійці прийшло багато людей різного віку які славили Бога.
 Після Святої Літургії були прочитані колінноприклонні молитви, після яких було звершене помазання святим єлеєм та освячення зілля.
 Зіслання Святого Духа — це наче вінець і печать на справі спасення людського роду, що здійснив Божий Син. У дні святої П'ятдесятниці сам Святий Дух помазує апостолів на проповідників Христового Благовістя. У дні Зіслання Святого Духа зароджується і починає діяти Христова Церква. Святий Дух її провадить, просвічує, освячує і зберігає на дорозі правди...
    &n ... Читати далі »
Просмотров: 786 | Добавил: Адмін | Дата: 12.06.2011 | Комментарии (0)

     2 червня 2011 року Православна Церква святкує Вознесіння Господнє. В цей день у нашому храмі було звершене святкове богослужіння. Під час якого  багато людей які прийшли на молитву славили Господа, Який кожної літургії возноситься в наших душах.
  У проповіді настоятель храму привітав усіх парафіян з святом Вознесіння  Ісуса Христа. Отець Роман побажав всім   дотримуватися настанов Господніх які він дав апостолам і всім людям. Щоб слово Боже ширилось не тільки в храмі Божому , а за межами нього. Бо кожна людина є учнем Божим і має навчити ближніх любити один одного як це заповідав Спаситель.
    Після проповіді було звершене єлепомазуваннята та приклоніння до ікони свята Вознесіння Господнього.
          ... Читати далі »
Просмотров: 773 | Добавил: madix | Дата: 02.06.2011 | Комментарии (0)

 8 травня 2011року в нашому храмі відбулось святкування храмового свята. Святкову літургію очолим єпископ Вінницький і Брацлавський Онуфрій та собор священників які прийняли участь у богослужінні.Також багато людей були присутні на божественій літургії. Люди разом з священнослужителями перебували у молитві, просячи у святих жінок-мироносиць заступництва перед Богом.  Після літургії преосвященіший  привітав усіх жінок з цим світлим святом. Побажав здоров'я, сили божого благословення всім матерям. Привітав і настоятеля з святом.Побажав вести паству до Бога, сприяти розвитку церкви та засівати слово Боже у серця вірних.
                               Про Святихз Жінок-мироносиць
 Коли Господь ходив з проповіддю, навколо нього завжди було багато л ... Читати далі »
Просмотров: 945 | Добавил: Адмін | Дата: 08.05.2011 | Комментарии (0)

Бурхливим та цікавим почався для нашого храму 2010 рік. Не можна сказати, що рік був легким. Багато труднощів заважали рухатись далі, але з Божою допомогою ми вирішували проблеми які виникали перед нами. Багато цілей було поставлено перед настоятелем та громадою храму Свв. Жінок-Мироносиць. Звісно все, що хотілось зробити не зроб ... Читати далі »
Просмотров: 761 | Добавил: Адмін | Дата: 04.03.2011 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 22 23 24